Connex

Utvecklar och tillverkar fästelement i form av spännstift och spännbussningar med Schweizisk kvalitet och nogrannhet. Företaget startades 1941 och har  tillverkning i Schweiz (meter) och USA (inches). Ingenjörer och konstruktörer vet att Connex erbjuder nära samarbete för att hitta okonventionella och ekonomiska lösningar.

HEMA

Maskinbyggarnas leverantör i mer än 30 år. Maskinskydd, damasker och bälgar i väv, gummi, lameller, teleskop och mycket mer. Teleskopfjäderskydd och avstrykare. HEMA har unika lösningar på kläm- och låssystem i linjära, roterande och böjda förflyttningar som ökar möjligheten för maskinbyggare. Roterande siktskivor, VISIPORT ingår också i HEMAs sortiment.

Företaget har produktion i Tyskland och fabrik i Kina sedan 5 år. Detta ger möjlighet att serva maskiner med snabbare och närmare leveranser både i Europa och Asien.

FKB

Med varumärket Techmalux utvecklar och tillverkar FKB industri- och maskinbelysning som tål tuffa tag. FKB startade tillverkningen 1976 och har gått från att vare en aktör som effektivt tillverkar armaturer, till att nu även framgångsrikt utveckla nya.

Rollvis

Utvecklar och tillverkar rullskruvar  med schweizisk kvalitet sedan 1970. Är bland de marknadsledande företagen inom järnväg, militär och flyg. Ett snabbt växande företag med ytterst kunniga tekniker. Erbjuder ett brett standardsortiment och utvecklar satellitrullskruvar i nära samarbete med kunderna.

PM

PM är ett familjeägt nederländskt företag som specificerar sig på linjära komponenter och enheter, roterande lager och positionssystem. PM grundades 1966 under namnet Precisie Metaal, engelska: Precision Metals.

ALMA DRIVING ELEMENTS

Alma Driving Elements

ALMA tillverkar låsmuttrar och bälgkopplingar. Utveckling och produktion ligger i Tyskland.

Flexa

Tillverkar och utvecklar kedjor för t ex kabelskydd i plast och stål med tillbehör i Tyskland.

Föhrenbach

Föhrenbach, som grundades 1975, nu en av de ledande tillverkarna av högprecisionskomponenter, enheter och system för linjära och roterande rörelser inom automation och finmekanik. Föhrenbach produkter är lösningen för styrning och drivning, samt rörelse- och positioneringskontroll. Ett brett standardsortiment samt skräddarsydda lösningar för nästan alla branscher kräver ständigt innovation och produktutveckling. Tillverkning i Tyskland, Schweiz och Irland.

Kuso Relock

Kuso är en schweizisk tillverkare av låsmuttrar. Företaget genomsyras av kvalitet, noggrannhet och funktionalitet i de produkter de tillverkar.

Lestoprex

Lestoprex är en schweizisk tillverkare av oljeskimmers.
Grundades 1965 och har sedan 1985 tillverkat högklassiga oljeavskiljare för kunder världen över.