OM OSS

Vad som helst

Engagemang som gör skillnad.

Vi på Mekom utgår från kontoret i Huskvarna men arbetar i hela Sverige och till viss del i Norge. Vi har också vårt lager i Huskvarna, logistiskt väl placerat. Vi har väl utvalda leverantörer med produkter, kompetens och tjänster som klarar högt ställda krav.

VÅR AFFÄRSIDÉ

”MEKOM's produktsortiment består främst av fästelement, maskinskydd, låssystem, linjärstyrningar, arbetsplats- och maskinbelysning och oljeavskiljare.
Vi är genuint intresserade av att lösa våra kunders behov och önskemål med funktioner och produkter som är precis rätt anpassade för ändamålet. Precision och passion är beskrivande för vårt arbetssätt”.

 

TRE KÄNNETECKNANDE LEDORD

Vi är en trygg partner. Vi har funnits länge och kommer finnas länge framöver. Kunder, leverantörer och medarbetare ska kunna lita på oss. Våra produkter och tjänster ska ha leveransprecision med rätt tid och plats. Vi och våra leverantörer är kunniga och har spetskompetens inom vårt område.

 

ENGAGEMANG GÖR SKILLNAD

Det räcker inte med bra produkter och leverantörer. Det är vårt arbetssätt som är avgörande för våra kunders framgång. Det är varje medarbetares kompetens och vilja att hitta det som är bäst för kunden som gör skillnad. Vi anpassar arbetssätt och erbjudande beroende på behoven hos exempelvis konstruktören, inköparen eller underhållsteknikern.

Du som redan är kund, hoppas jag känner igen dig i denna beskrivning. Du som ännu inte är kund, fundera inte längre utan kontakta oss, så berättar vi mer.