Om oss

Mekankomponenter AB – MEKOM är ett familjeägt företag beläget i Huskvarna som arbetar främst inom svensk verkstadsindustri. I våra lokaler, med en enastående utsikt över Vättern, har vi suttit sedan 2008 men vi har en bolagshistoria som började på ett tidigt 80-tal.

VÅR AFFÄRSIDÉ

MEKOM's produktsortiment består främst av fästelement, maskinskydd, låssystem, linjärstyrningar, arbetsplats- och maskinbelysning och oljeavskiljare. 

Vi är genuint intresserade av att lösa våra kunders behov och önskemål med funktioner och produkter som är precis rätt anpassade för ändamålet. Precision och passion är beskrivande för vårt arbetssätt.

TRE KÄNNETECKNANDE LEDORD

• Vi är en trygg samarbetspartner. Vi har funnits länge och kommer finnas länge framöver. Kunder, leverantörer och medarbetare ska kunna lita på oss.

• Våra produkter och tjänster ska ha leveransprecision med rätt tid och plats.

• Vi och våra leverantörer är kunniga och har spetskompetens inom vårt område.

ENGAGEMANG SOM GÖR SKILLNAD

Det räcker inte med bra produkter och leverantörer. Vi är övertygade om att vårt arbetssätt är avgörande för våra kunders framgång. Det är varje medarbetares kompetens och vilja att hitta det som är bäst för kunden som gör skillnad.
Vi anpassar arbetssätt och erbjudande beroende på behoven hos exempelvis konstruktören, inköparen eller underhållsteknikern.

Du som redan är kund, hoppas vi känner igen dig i denna beskrivning. Du som ännu inte är kund, fundera inte längre utan kontakta oss, så berättar vi mer.

Vår historia >> 

Kontakta oss >>