Äntligen är det dags för Elmia Subcontractor! Varmt välkomna till vår monter den 9-12 november i Jönköping.

Tisdagen den 9 november öppnas portarna till Elmia Subcontractor 2021. Precis som tidigare så hittar ni oss i A-hallen och närmare bestämt monter A07:43. Här är kaffebryggaren alltid i gång och vi är på tårna för att på bästa sätt svara på era frågor och visa vilka produkter och lösningar som vi, tillsammans med våra leverantörer, kan hjälpa dig med.

En stor skillnad från tidigare år att vi nu även har Comprimé med oss i montern. Bolaget fusionerades in i Mekankomponenter 1 juli och kompletterar nu Mekoms utbud med sitt stora sortiment av termostater, ventiler, tryck-, flöde- och nivåmätare.

Som underleverantör skulle vi beskriva oss som snabba, lösningsfokuserade och...trevliga! Med kundens behov i fokus agerar vi partner i konstruktions- och utvecklingsprojekt och kan upprätta lagerhållningsavtal med dig som kund.

Bjuder vi på nåt gott?

Jajemen! Även i år har vi med oss portionsförpackad Grännaglass tillverkad av riktiga råvaror utan tillsatser. Eftersom det tar en stund innan den mjuknar till hinner vi småprata en stund 😉

Registrera i tid!

För fri entré till mässan kan du förregistrera dig här. Tänk på att i år kan du inte köpa biljett på plats utan du måste registrera dig innan mässan börjar.

Välkomna till vår monter eller kontakta oss redan idag på tel: 036-38 78 60.

Hälsningar från oss på Mekom & Comprimé