Dags för fjärde presentationen i #mekomteam! Och det är inte mindre än Tommy Malm - vår klippa på lagret som fått halva företaget att börja spela padeltennis.

"Mitt namn är Tommy och jag är lager- och logistikansvarig här på MEKOM, men även del i det team som sköter lagerverksamheten för samtliga bolag här på Klövergatan. Det som gör det roligt att komma till jobbet varje dag är mina trevliga jobbarkompisar och att jag har flera olika typer av arbetsuppgifter - jag gillar variationen!

Viktigt i min roll på lagret är kort och gott: ordning och reda. Det är ett bra uttryck tycker jag, ser man till att rätt saker kommer in i lager så blir det också rätt vid utleverans av godset. Och förstås att hålla lagret rent och snyggt! Detta är viktigt för att kunna hålla en hög servicenivå ut till kund.

Eftersom jag har erfarenhet av lager sedan tidigare, så är det nog kännedom om produkterna som jag utvecklat mest sedan jag började här. Om det är några produkter i sortimentet som jag föredrar mer än andra? De som väger minst, haha"

#mekomteam