Vår teampresentation fortsätter och det blivit Sofias tur att outa sig!

"Sofia heter jag och jobbar ihop med detta härliga gäng på Mekom. Min roll är marknadsassistent vilket innebär att när du hittar oss på Google, får ett nyhetsbrev från oss, scrollar på hemsidan eller besöker oss på mässor så har jag haft ett finger med i spelet.

Det bästa med att kliva in här på Klövergatan på mornarna är att heja på mina kollegor, både de jag jobbar med på Mekom men också de kollegor som finns i huset och som jobbar på våra systerbolag Ingenjörsfirman J. Mared, Mared Industrial Engineering och AET Avancerad Entréteknik – vi hänger ju ihop fast att vi är olika bolag. Vi har det även oförtjänt lyxigt, för varje morgon dukas det upp för gemensam frukost (ja, en liten Covid-paus på det) och till den ett stycke panoramautsikt över Vättern.

Om jag utvecklats sedan jag börjat här? Ja, det kan man nog säga - jag har lärt känna produkter som jag tidigare inte visste fanns. Men som man nu förstår verkligen gör skillnad. Det är kul att veta att man är en liten del i processen att exempelvis förbättra en konstruktion eller att öka säkerheten ute bland operatörer och underhållstekniker runt om i Sverige. Hej så länge från mig!" #mekomteam