Bengt Hörstrand är femte personen ut under vinjetten #mekomteam. Och inte vilken person som helst, Bengan är kaptenen som ror och styr samtidigt, alltid tar sig tid för andra.

"Hej! Bengt Hörstrand heter jag, VVD och verksamhetsansvarig här på MEKOM. Det bästa med arbetet på MEKOM är nog att arbetsdagarna är så varierande, oftast är ingen dag den andra lik. Att det är ett fantastisk team att arbeta med gör det såklart extra roligt att gå till jobbet och ger energi att driva verksamheten framåt.

Jag gillar att hitta lösningar för kunderna, oavsett om det gäller att med en produkt hjälpa dig som kund i en konstruktion, med ett lagerhållningsavtal öka tillgängligheten eller hitta bästa prisnivå. Att helt enkelt finna det som, genom att samarbeta med oss, ger dig som kund ett mervärde - det är vad som driver mig varje dag.

Jag har varit på MEKOM sedan nuvarande ägare tog över 2008 men lär mig fortfarande mycket om både produkter och kunder. Visst finns det vissa produkter som är roligare att arbeta med än andra men det är nog ändå bredden av produkterna som gör att jag fortfarande lär mig mycket."

#mekomteam