MEKOM är i en expansiv fas och för att fortsätta vår spännande utveckling söker vi nu en teknisk säljare.

Vi söker dig som vill driva och utveckla försäljningen till industrikunder i Sverige. Du kommer representera hela vårt produktsortiment med inriktning mot konstruktörer och inköpare inom tillverkande industri.

Våra kunder är allt från enmansföretag till internationella koncerner och du kommer utveckla försäljningen till befintliga och nya kunder. Du arbetar mot tydligt uppsatta mål och har ansvar för hela processen med bearbetning, offert, order och avtal. Tjänsten innebär förutom kundkontakter, regelbunden kontakt med våra leverantörer i främst Tyskland och Schweiz.

Som person är du affärsinriktad och vet vilka aktiviteter krävs för att driva försäljning till avslut. Du är energisk, får saker gjorda och avslutar påbörjade aktiviteter. Viktigt att du är strukturerad och kan prioritera dina arbetsuppgifter på ett bra sätt i samråd med närmaste chef. Vi söker en person som är förtroendeingivande och kan lätt bygga upp nätverk. Att arbeta självständigt är en självklarhet för dig men du trivs också med teamarbete. Erfarenhet av tidigare teknisk försäljning eller konstruktion är ett krav.

Vi är ett litet växande team och den som börjar denna tjänst kommer vara en mycket viktig del i det.

Som teknisk säljare hos MEKOM utgår du från vårt kontor i Huskvarna. Tjänstebil och annan utrustning som krävs för att utföra arbetet ingår.

Välkommen med din ansökan till bengt@mekom.se. Urvalet sker löpande.

Vid frågor kontakta Bengt Hörstrand 036-38 78 67

 

Om MEKOM - Mekankomponenter AB

Vi hjälper till att hitta lösningar, allt från produktutveckling till lagerhållning av standardprodukter eller specialkonstruktioner. Exempel på produkter är fjädrande spännbussningar och spännstift, maskinskydd, IP-klassade maskinbelysning, maskinsäkerhetsfönster, låssystem, linjära produkter, låssystem m.m. Med komponenter från väl utvalda leverantörer och spetskompetens har vi i över 30 år hjälpt konstruktörer, produktutvecklare, produktionstekniker, servicetekniker, underhållsingenjörer och inköpare, i enmansbolag till stora koncerner, att hitta rätta lösningar och produkter.

MEKOM - Mekankomponenter AB, är ett familjeägt bolag inom Mared Invest med platt organisation och korta beslutsvägar. Företaget har växt organiskt med positivt resultat. Varje medarbetare är en nyckelperson som till stor del påverkar företagets utveckling.