Välkomna Davor och Sajjad!

Från den 9 september jobbar Davor Bosnic och Sajjad Al-Shawi som säljare hos oss på MEKOM. Vi passade på att ställa några frågor till våra nyförvärv!

Hur känns det att börja hos oss på MEKOM?
Davor: Känns väldigt spännande att få börja på ett så välskött företag som Mekom med kvalitativa produkter och trevliga kollegor. Mitt första intryck av Mekom är att det känns hemtrevligt och att alla har en välkomnande attityd. 

Sajjad: Det är jättekul att få börja på ett så spännande företag som Mekom med varierande produkter och mycket trevliga anställda. Att sen få träffa alla våra kunder och lära känna dem bättre är något man ser fram emot.  

Vad har du arbetat med tidigare?
Davor: Jag har tidigare jobbat inom auktionsbranschen, som projektledare och säljare. Där låg fokus på metallindustrin och olika typer utav bearbetningsmaskiner.

Sajjad: Jag har arbetat som konstruktör med varierande produkter, allt från lastbilskomponenter till gräsklippare. På senaste tiden som konsult.  

Snart närmar sig 2020, vad har du för förväntningar på det nya året?
Davor: Det kommer att bli väldigt mycket fokus på att bekanta sig med produkterna men också se till att komma nära och skapa långvariga relationer med våra kunder. Jag ser väldigt mycket fram emot att sätta igång. Det ska bli fantastiskt roligt och lärorikt!

Sajjad: Jag tror att det kommer bli ett lärorikt år med mycket fokus på att komma närmare våra kunder men även lära känna vårat produktsortiment. Det ska bli jättekul!

Slutligen, hur spenderar du en ledig dag?
Davor: Med familj och vänner, har en tvååring som jag spenderar mycket tid med.

Sajjad: På soffan med vänner/familj med fotboll på tv eller en bra film. God mat måste få plats i bilden.