Nu söker vi dig som vill förstärka vårt team i Huskvarna för att driva och utveckla försäljningen till industrikunder i Sverige.

Du kommer representera hela vårt produktsortiment inom ett geografiskt område. Våra kunder är allt från enmansföretag till internationella koncerner och du kommer utveckla försäljningen till såväl befintliga som nya kunder.

Du arbetar mot tydligt uppsatta mål och har ansvar för hela processen med bearbetning av offert, avtal, order och inköp. Tjänsten innebär förutom kundkontakter, regelbunden kontakt med våra leverantörer i främst Tyskland och Schweiz.

Din profil
Du bör vara genuint tekniskt intresserad och gilla att lösa tekniska frågeställningar. Du har erfarenheter av försäljning inom industrin och tycker om att ha goda relationer. Främst motiveras du av och gillar att göra affärer, där alla parter är nöjda. Vi är ett litet växande team, den som börjar denna tjänst kommer vara en mycket viktig del i det.

Övrigt
Som teknisk säljare hos MEKOM utgår du från vårt kontor i Huskvarna. Tjänstebil och annan utrustning som krävs för att utföra arbetet ingår. 

Ansökan
Välkommen med din ansökan till bengt@mekom.se. Urvalet sker löpande.

Vid frågor kontakta Bengt Hörstrand 036-38 78 67. 

Om oss
Mekankomponenter AB har två affärsområden, MEKOM och AET där MEKOM är verksamheten inom industri. Vi hjälper till att hitta lösningar, allt från produktutveckling till lagerhållning av standardprodukter eller specialkonstruktioner. 

Med komponenter från väl utvalda leverantörer har vi i över 30 år hjälpt maskinkonstruktörer, produktionstekniker, servicetekniker, underhållsingenjörer och inköpare, i enmansbolag till stora koncerner, att hitta rätta lösningar och produkter. 

Just nu söker vi även:
Marknadsassistent - Huskvarna

 

Mekankomponenter AB är ett familjeägt bolag med platt organisation och korta beslutsvägar. Företaget har växt organiskt med positivt resultat. Varje medarbetare är en nyckelperson som till stor del påverkar företagets utveckling.