Välkommen Karin!

Mekom rekryterar Karin Tubbin till ny innesäljare

Sedan den 17 augusti jobbar Karin Tubbin som innesäljare hos oss på Mekom. Vi passade på att ställa några frågor till vårt nyförvärv!

Hej Karin! Hur känns det att börja hos oss på Mekom?
Det känns väldigt bra! Det ska bli mycket roligt att få lära sig om nya produkter och lära känna en ny bransch som jag inte har varit i kontakt med så mycket tidigare. Det ska också bli roligt att arbeta på ett lite mindre företag där arbetsgifterna blir mer varierade.

Vad har du arbetat med tidigare?
Efter studier på högskolan arbetade jag på marknadsavdelning på Fläkt Woods som tillverkar ventilationsaggregat och andra produkter till ventilationssystem. Efter det har jag arbetat på marknadsavdelningen på gjuteriforskningsinstitutet Swerea Swecast och Svenska gjuteriföreningen och då främst med företagsutbildningar och utbildningsprojekt. Några av er kunder känner jag därför igen då jag hade mycket kontakt med gjuterier och gjutgodsköpande företag.

De senaste åren har jag varit tillbaka i byggbranschen och arbetat som innesäljare på projektavdelningen hos dörrtillverkaren Swedoor/Jeld-wen.

Nu närmar sig hösten, vad har du för förväntningar på det närmsta halvåret?Jobbmässigt så blir det mycket nytt att sätta sig in i vad det gäller produkter, kunder och leverantörer och detta ser jag verkligen fram emot. Det ska också bli roligt att lära känna er alla som är i kontakt med Mekom på något sätt!

Slutligen, hur spenderar du en ledig dag?
En ledig dag är inte svårt att fylla med aktiviteter😊 Har man familj med tre barn, hus och trädgård så finns det alltid något på programmet. Antingen är det någon som spelar fotboll eller så har man något projekt med hus och trädgård.

Finns det tid så går jag gärna ut och går en långpromenad eller bara tar det lugnt och kanske läser en bok. Utöver detta så träffar jag också gärna släkt och vänner på min fritid.